Om Regnskabs- & RådgivningsCentralen, RevisionsCentralen

Regnskabs- og RådgivningsCentralen er beliggende i Sennels 8 km øst for Thisted. Den geografiske placering spiller imidlertid ikke den store rolle, for vore kunder ved, at vi kan nå dem, når der er brug for det.

Regnskabs- og RådgivningsCentralen er på mange måder et typisk revisionsfirma. Vi varetager alle former for regnskabsopgaver som eksempelvis bogføringsopgaver, periode- og årsregnskaber, budget og opfølgning, kalkulationer og efterkalkulationer, iværksætterbistand og meget mere. Vi tilbyder hele kataloget, dog med et tvist, vi skræddersyer alt, så det passer til dig og dine behov. Langt de fleste af vore kunder er erhvervskunder.

HOSTING-LØSNING LETTER ARBEJDSGANGEN

Som kunde i Regnskabs- og RådgivningsCentralen kan bogføringen sagtens klares på afstand. Vi henviser typisk vore kunder til en hostingløsning hos Webfinance/Dateco, der muliggør, at kunden kan bogføre og uploade bilag direkte ind i et system, som vi så også har adgang til. Men denne løsning har vi mulighed for at ”kigge kunden over skulderen” forstået på den måde, at både vi og kunden har adgang til bogholderiet, så vi på afstand kan navigere rundt og vise kunden, hvad der skal tastes ind hvor. Vi vil til hver en tid gerne køre ud og bogføre for kunden, men de fleste kunder oplever faktisk, at denne løsning er lettere og billigere for alle parter. De tekniske muligheder er i dag så gode, at den geografiske afstand generelt ikke har den store betydning, og selvom det primære markedsområde er Thy, har vi kunder over hele landet. Uanset hvor i landet vore kunder befinder sig, så servicerer vi dem på nordvestjysk manér: Vi kommunikerer i øjenhøjde, er progressive i rådgivningsøjemed og vi udfører opgaverne på kundernes præmisser, og leverer varen hver gang.

Det er typisk den mindre erhvervsdrivende, som vi servicerer med alt lige fra bogføring, budgetlægning, udarbejdelse af måneds-, kvartals,- og halvårsbalancer samt rapportering heraf til udarbejdelse af årsregnskaber, og skattemæssige opgørelser og selskabsrapporter. Vi har også en del iværksættere, som vi hjælper med at komme i gang med de nødvendige registreringer til myndighederne, udarbejdelse af budgetter, bogføring, møder med banken, eller hvad de nu har behov for. Og så har vi naturligvis også private kunder, som har behov for hjælp til indtastning af selvangivelser og lignende. Vi dækker meget bredt.

COACH FORLØB

Står du som lidt større virksomhed og har en bogholder, som ikke lige har de kompetencer som du håbede på, så kan vi bistå med oplæring. Vi tilbyder at komme ud i din virksomhed og arbejde 1:1 med din bogholder, for at fylde de ”huller” ud der måtte være. Oplæringen kan også foregå online. Ved gennemgangen af bogholderens arbejdsopgaver, vil vi scanne dit bogholderi for eventuelle uheldigheder og få rettet op på det. Bogholderen bestemmer tempoet. Efter endt coach forløb vil din bogholder have systematiske redskaber, og eventuelle manualer, så din virksomhed kan styres sikkert og trygt videre.

 

INTERN REVISOR

Står du som lidt større virksomhed og har din bogholder brug for hjælp til at færdiggøre og aflevere det interne regnskab til ekstern revisor, så er vi også din revisor i Thy.

 

FOKUS PÅ FAGLIGHEDEN

Anne er revisor, medlem af FDR og har arbejdet i branchen siden 1992. Herudover arbejder vi tæt sammen med nogle bogholdere, hvor vi afslutter årsregnskaberne. Vi er altid fagligt up-to-date i forhold til nye regler og lovkrav, og har et fint samarbejde med myndighederne. Vores kompetencer understøttes naturligvis af, at vi arbejder med det nyeste software og hardware, så vi er i stand til at løfte opgaverne hurtigt og effektivt.